Top 40 legújabb link > TV-sorozat - wyw.hu

Tartalom:

tv-sorozat.wyw.hu

Éjjel Nappal Budapest Blog
Éjjel Nappal Budapest Blog
http://www.ejjelnappalbudapestblog.com

Ismerd meg az Éjjel nappal Budapest sorozat sztárjait! Tudd meg kik is ők a való életben! Érdekel mi az ÉNB szereplők igazi neve? Mi összegyűjtöttünk mindent fontos információt, amit a szereplőkről tudni érdemes! Nálunk nem maradsz le semmiről, ami a sorozattal kapcsolatos! A legfrissebb Éjjel nappal Budapest hírek, pletykák és infók egy helyen!

www.ejjelnappalbudapestblog.com
Média hírek (Sorozatok)
Média hírek (Sorozatok)
http://sibamedia.hu/media-hirek/

Kövesd a legújabb magyar sorozatok híreit és eseményeit a SIBA Média filmekkel foglalkozó honlapjának Média hírek szekciójában. A legújabb magyar sorozatok és sorozatsztárok hírei naprakészen frissített információkkal szolgálnak Neked. Tudj meg mindent a sorozatok kulisszatitkairól, forgatásaikról és várható végkifejleteikről. A Média és Sorozatok hírei mellett tovább filmhírekkel és filmelőzetesekkel is szolgál honlapunk Neked. Légy naprakész a bulvár és sorozatsztárok híreiből.

sibamedia.hu
Barátok közt Blog
Barátok közt Blog
http://bkoztblog.com

Újult erővel indul a Barátok közt legújabb szériája! 2012.08.19-én újra nézheted a legutolsó hét eseményeit, majd augusztus 21-én ismét bekapcsolódhatsz a Mátyás király tér legújabb izgalmas kalandjaiba. Vajon Miklós elcsábítja Zsófit? Nálunk soha, semmiről nem maradsz le ami a sorozattal, vagy a szereplőivel kapcsolatos!

bkoztblog.com
Magyar Charmed Rajongói Portál
Magyar Charmed Rajongói Portál
http://charmedonline.atw.hu/

Bűbájos boszorkák - Magyar Charmed Rajongói Portál. - charmedonline.atw.hu

charmedonline.atw.hu
Tuti Gimi - One Tree Hill
Tuti Gimi - One Tree Hill
http://onetreehill.atw.hu

Sok -sok információ, kép, epizódleírás Tuti Gimi - One Tree Hill témában.

onetreehill.atw.hu
Hetedik Mennyország - 7th Heaven
Hetedik Mennyország - 7th Heaven
http://camdens.atw.hu

Az oldal a Hetedik mennyország - 7th Heaven sorozattal foglalkozik, melynek története Los Angeles elővárosában, Glen Oakban játszódik és a Camden család körül forog.

camdens.atw.hu
Helyszínelők - CSI rajongói portál
Helyszínelők - CSI rajongói portál
http://helyszinelokcsi.atw.hu

Az oldal a CSI Las Vegas, CSI Miami és a CSI New York helyszínelők témában igyekszik minnél több információval szolgálni.

helyszinelokcsi.atw.hu
24 - Twenty Four
24 - Twenty Four
http://www.twentyfour-24.atw.hu

A 24 - Twenty Four Rajongói Portál arra törekszik, hogy minél több - minden, ami 24 c. sorozattal kapcsolatos - információt juttasson el a sorozat rajongóihoz. (Epizódismertetők, szereplők adatai, videók, és galériák.)

www.twentyfour-24.atw.hu
CSI Háttérképek
CSI Háttérképek
http://www.hatterkepek.hu/index.php?subcat=3598

TV sorozatok - CSI Háttérképek: CSI: Las Vegas, Miami, New York...

www.hatterkepek.hu
CSI soundtrack-ok
CSI soundtrack-ok
http://www.stlyrics.com/c/csicrimesceneinvestigation.htm

CSI soundtrack-ok - CSI soundtrack dalszövegek. Who Are You, Everybody Out of the Water (New Frontier), Grissom's Overture...

www.stlyrics.com
CSI Hungarian Fansite
CSI Hungarian Fansite
http://csi-fansite.atw.hu/

CSI Hungarian Fansite - CSI magyar rajongói oldal, fórum.

csi-fansite.atw.hu
CSI: NY - Játék
CSI: NY - Játék
http://www.pcguru.hu/pcguru/jatek/csi_ny_new_yorki_helyszinelok

A Ubisoft és a CBS Consumer Products közösen készítik a legújabb játékukat, a CSI New Yorkot. A CSI játéksorozat történetében először nyomozhatunk a New York-i helyszínelőket megtestesítő színészekkel. A videojátékban öt teljesen új ügy vár majd felderítésre, amiket a tévésorozat írói álmodtak meg.

www.pcguru.hu
CSI: Az interaktív kiállítás
CSI: Az interaktív kiállítás
http://www.csi.origo.hu/

A CBS népszerű tévésorozatán alapuló interaktív kiállítás Budapesten! Legyél te is helyszínelő!

www.csi.origo.hu
CSI: New York-i helyszínelők
CSI: New York-i helyszínelők
http://hu.wikipedia.org/wiki/CSI:_New_York-i_helysz%C3%ADnel%C5%91k

A New York-i helyszínelők (CSI: NY) amerikai–kanadai bűnügyi tévésorozat, amely 2004. szeptember 22-én indult a CBS csatornán. A széria A helyszínelők második spinoffja, bemutatkozása a CSI: Miami helyszínelők egyik epizódjában volt, amikor Horatio New Yorkba utazik egy Miamiból szökött gyanúsított nyomában, ahol együtt dolgozik a helyi kollégákkal, és a vezetőjükkel, Mac Taylor nyomozóval. A New York-i helyszínelők más, mint a Miami, és a második évadig erős kék hatással forgatták, majd a CBS elnöke, Les Moonves "kevéssé rideggé" szerette volna tenni a műsort.

hu.wikipedia.org
CSI: Miami
CSI: Miami
http://hu.wikipedia.org/wiki/CSI:_Miami_helysz%C3%ADnel%C5%91k

A Miami helyszínelők (CSI: Miami) amerikai–kanadai televíziós sorozat, mely a népszerű CBS-sorozat a CSI: A helyszínelők spin-offja. Akárcsak az eredeti Helyszínelők, a Miami is egy csapat törvényszéki tudós munkáját mutatja be. Napjaink Miamijában, Floridában játszódik, illetve Miami Beachen. Az Egyesült Államokban játszott sorozatot több tucat más országban is sugározzák. Az epizódonkénti átlagos húszmillió néző a péntek első számú műsorává teszi, s egyben az egyik legnézettebb programmá Észak-Amerikában. 2006-ban a Reuters jelentése szerint a Miami helyszínelők „a legnézettebb amerikai sorozat a világon”. A nemzetközi terjesztésért az Alliance Atlantis felel.

hu.wikipedia.org
CSI: Miami helyszínelők (Port.hu)
CSI: Miami helyszínelők (Port.hu)
http://www.port.hu/csi:_miami_helyszinelok_csi:_miami/pls/fi/films.film_page ...

A Miami helyszínelők egy újabb nyomozócsapat, akiknek módszerei éppen olyan kifinomultak, mint korábban megismert Las Vegas-i kollégáiké. A floridaiak feje Horatio H. Caine (David Caruso), egykori gyilkossági nyomozó, akinek aprólékos munkáját Alexx Woods (Khandi Alexander) a mindentudó orvosszakértő segíti.

www.port.hu
Hivatalos oldal
Hivatalos oldal
http://www.cbs.com/primetime/csi/

Hivatalos oldal CBS csatorna: CSI: Helyszínelők oldal.

www.cbs.com
Port.hu - CSI: A helyszínelők
Port.hu - CSI: A helyszínelők
http://port.hu/pls/fi/films.film_page?i_film_id=51948

A történetek szereplői nem riadnak vissza a lőtt sebek, az ömlő vér és az anatómiai kuriózumok látványától sem. A CSI olyan törvényszéki nyomozókról szól, akik a bűntények színhelyén dolgoznak és munkájuk igen kevéssé ismert az átlagember számára.

port.hu
A helyszínelők epizódjainak listája
A helyszínelők epizódjainak listája
http://hu.wikipedia.org/wiki/A_helysz%C3%ADnel%C5%91k_epiz%C3%B3djainak_list ...

Ez a lap a CSI: Crime Scene Investigation című, az amerikai CBS-en futó sorozat epizódjainak listáját tartalmazza.

hu.wikipedia.org
Gil Grissom - Wikipédia
Gil Grissom - Wikipédia
http://hu.wikipedia.org/wiki/Gil_Grissom

Gilbert 'Gil' Grissom Ph.D. a Las Vegas-i CSI: A helyszínelők sorozatban az éjszakai csapat vezetője. Szakterülete az entomológia, vagyis a rovartan. Képes – többek között – akár a lárvák fejlődési idejéből megállapítani, hogy mennyi ideje halott egy áldozat. Kollégái kicsit bogarasnak tartják, de mindenképpen nagy szaktekintélynek. Megformálója: William Petersen.

hu.wikipedia.org
CSI: A helyszínelők (Wikipédia)
CSI: A helyszínelők (Wikipédia)
http://hu.wikipedia.org/wiki/CSI:_A_helysz%C3%ADnel%C5%91k

A Helyszínelők (eredeti nevén CSI: Crime Scene Investigation) amerikai–kanadai bűnügyi televíziósorozat, ami 2000-ben indult az amerikai CBS csatornán. 2004-2006 között a legnézettebb sorozat az USA-ban (A Jóbarátok befejezése után lett a legnépszerűbb televíziós sorozat. Eme címtől két év után A Grace klinika fosztotta meg). A sorozat egyik producere Jerry Bruckheimer. A sorozat egyik sarkalatos, visszatérő eleme lett, hogy „A bizonyíték sosem hazudik, de az emberek igen!”

hu.wikipedia.org
Dr House MSN cuccok
Dr House MSN cuccok
http://msnletoltesek.com/tag/dr-house

Folyamatosan bővülő tartalommal várjuk a Kedves látogatókat! Dr House háttérképek, profilképek, és skin. Hogy teljesen egyedi legyen az Messengered. Ha nem találsz valamilyen tartalmat az oldalon, azt jelezheted a szerkesztőnek, és ő meg szerzi vagy elkészíti azt, amit kívánsz.

msnletoltesek.com
2011.-es X-faktor
2011.-es X-faktor
http://xfaktor.zenekarokaz.hu/

X-faktor rajongói oldal naprakész, friss információkkal és hírekkel. Kategóriájában a legjobb hírportál, videókkal, interjúkkal, sok-sok információkkal. X-factor az RTL Klub műsorán ősztől indul. Gyere te is, és látogass el a legnépszerűbb x-faktor rajongói oldalra. Nálunk a legfrissebb infókat, híreket megtudod, naprakészen azonnal. Kezdd nálunk a tudakozódást az x-factor versennyel kapcsolatosan.

xfaktor.zenekarokaz.hu
Csillag Születik
Csillag Születik
http://www.musicmagazin.hu/zene/csillag-szuletik/

Immár harmadik alkalommal kutatja a tehetségeket az RTL Klub "Ki mit tud?" műsora, a Csillag Születik. A sorozat az elmúlt két széria során is több álló csillagot, ifjú tehetséget fedezett fel, s úgy tűnik ez nem lesz másként a Csillag Születik 2011 során sem.

www.musicmagazin.hu
X Faktor 2011
X Faktor 2011
http://xfaktor2011.org/

2011-ben is kezdetét veszi ősszel az X Faktor tehetségkutató műsor az RTL Klub jóvoltából. Ha szeretnéd figyelemmel követni a legtehetségesebb versenyzők produkcióit, akkor tekintsd meg az X Faktor 2011-es rajongói honlapját!

xfaktor2011.org
Csillag Születik 2011 - 3. évad
Csillag Születik 2011 - 3. évad
http://csillag.xn--szletik-o2a.com/

A Csillag Születik 2011-es műsorának rajongói oldala, a Csillag Születik 3 híreivel, és videóival. Itt a helyed!

csillag.xn--szletik-o2a.com
Csillag Születik 2011
Csillag Születik 2011
http://www.csillagszuletik.org/

A Csillag Születik 2011-es műsorának rajongói weboldala videókkal és képekkel a versenyzőkről! Ha nem szeretnél semmiről se lemaradni, ami Csillag Születik, akkor látogass el weblapunkra!

www.csillagszuletik.org
Sorozat
Sorozat
http://magyarmozi.hu/sorozat.html

Népszerű magyar sorozatok. A sorozatokban szereplő személyek életének alakulását a nézők a szívükön viselik, és megesik, hogy néha elveszítik valóságérzetüket.

magyarmozi.hu
Dr House háttérképek
Dr House háttérképek
http://dr-house-wallpaper.blogspot.com/

Háttérképek gyűjteménye az ismert sorozat szereplőiről, különböző felbontásban. Dr House háttérképek

dr-house-wallpaper.blogspot.com
True Blood - rajongói oldal
True Blood - rajongói oldal
http://trueblood.fan-site.hu/

A True Blood: Inni és élni hagyni című misztikus vámpírsorozat rajongói oldala. Képek, videók, hírek, érdekességek stb. folyamatos frissítéssel, magyar nyelven.

trueblood.fan-site.hu
H2O: Sellőmesék - rajongói oldal
H2O: Sellőmesék - rajongói oldal
http://h2o.fan-site.hu/

A H2O: Sellőmesék című ausztrál ifjúsági sorozat rajongói oldala magyar nyelven. Hírek, információk, képek, videók stb. folyamatos frissítéssel.

h2o.fan-site.hu
Lost blog - hírek, érdekességek, interjúk
Lost blog - hírek, érdekességek, interjúk
http://nadahun.blogspot.com/

Lost-tal kapcsolatos hírek, érdekességek, teaserek, infterjúk, információk.

nadahun.blogspot.com
Grace Klinika Fansite
Grace Klinika Fansite
http://greysfan.com/

Gyakorlatilag minden lényeges információt megtalálhatsz a sorozatról, többezer kép között böngészhetsz a galériában, emellett pedig még böngészhetsz a sok extra tartalom között is.

greysfan.com
Goran Visnjic Oldal
Goran Visnjic Oldal
http://www.goranvisnjic.gportal.hu/

Magyar rajongói oldal a Vészhelyzet Kovac doktorát alakító horvát színészről, Goran Visnjicről.

www.goranvisnjic.gportal.hu
Született Feleségek - Háttérképek
Született Feleségek - Háttérképek
http://hatterkepkereso.hu/?q=Desperate%20Housewives

Született Feleségek háttérképek letöltése ingyen - (háttérképkereső) - hatterkepkereso.hu

hatterkepkereso.hu
Szívek Szállodája háttérképek letöltése ingyen
Szívek Szállodája háttérképek letöltése ingyen
http://hatterkepkereso.hu/?q=Gilmore+Girls&ls=1

Szívek Szállodája Háttérképek Letöltése Ingyen - (háttérképkereső) - hatterkepkereso.hu

hatterkepkereso.hu
Dr House Háttérképek Letöltése Ingyen (háttérképkereső)
Dr House Háttérképek Letöltése Ingyen (háttérképkereső)
http://hatterkepkereso.hu/?q=Dr%20House

Háttérképek Letöltése Ingyen (háttérképkereső) Dr House hátterek a gépedre. hatterkepkereso.hu

hatterkepkereso.hu
Háttérképek Letöltése Ingyen (háttérképkereső)
Háttérképek Letöltése Ingyen (háttérképkereső)
http://hatterkepkereso.hu/?q=heroes&ls=1

Háttérképek Letöltése Ingyen (háttérképkereső) Hősök háttérképek a gépedre. hatterkepkereso.hu

hatterkepkereso.hu
Minden, ami Jóban Rosszban!
Minden, ami Jóban Rosszban!
http://jobanrosszban.fan-site.hu/

Jóban Rosszban rajongói oldal: hírek, infók, képek, videók, fórumok és szavazások.

jobanrosszban.fan-site.hu
Szökés fanoldal
Szökés fanoldal
http://www.szokesfan.lapunk.hu

A szökés c. sorozatról minden mennyiségben,mind az összes évad,és hypergyorsasággal kerülnek fel a legújabb hírek.

www.szokesfan.lapunk.hu
Oldal leírása
tv-sorozat.wyw.hu: TV-sorozat katalógus: Népszerű TV-sorozatok online gyűjteménye. Válogass oldalunkon a legnépszerűbb TV-sorozatok linkjei között.
Gyűjteményünkben 257 válogatott TV-sorozat témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 257 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 2 | Linkre kattintás összesen: 46528